عسل طبیعی

۳ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ویژگی عسل طبیعی که باید بدانید!

همانطور که می دانید تنها منبع تولید عسل، زنبور عسل است و دیگر هیچ! از ویژگی های مهم عسل طبیعی توجه به ساکارز آن است، شما به راحتی می توانید طبیعی بودن عسل را در آزمایشگاه تست کنید و اگر ساکارز آن زیر 2 بود می توانید با اطمینان آن را مصرف کنید، در واقع ساکارز یک عسل طبیعی بایستی زیر 2 باشد و اگر بالای 5 باشد دیگر نمی توانید آن را عسل بدانید!

ل

ازم است بدانید: اکثر عسل هایی که شما در فروشگاههای مواد غذایی میبینید، از نوع عسل مصنوعی و تقلبی هستند چرا که توسط زنبور تولید نشده است. شاید به همین دلیل اکثر افراد برای خرید عسل طبیعی به طور مستقیم با زنبوردارها ارتباط برقرار می کنند. از ویژگی های عسل مصنوعی و تقلبی ترکیبات و فرمولاسیون آن است که به غیر از شهد گل، از ملاس، گلوکز، شربت قند، شکر معکوس، نشاسته و آرد تشکیل شده است که نشان می دهد عسل تقلبی است.

 

منبع : تشخیص عسل تقبلی

  • طنین گشت
  • ۰
  • ۰
شاید این سوال پیش بیاید که چرا عسل مصرفی روزانه خود را بایستی از سایت شیمبال تهیه کنیم! در واقع استراتژی شیمبالی ها ارائه کیفیت محصول و پایداری در جلب اطمینان مشتریان ، حفظ و ماندگاری در فروش محصول است ، شیمبال دلیل ماندگار نبودن محصولات کنونی در بازار را در عدم صداقت و تمرکز برحاشیه سود میداند. از این رو انحصار محصول و فروش محصول از طریق سایت عرضه می گردد.

منبع : خرید عسل طبیعی

  • طنین گشت
  • ۰
  • ۰

عسل یک شربت غلیظ و شیرین است که توسط زنبورهای عسل ساخته شده است.

این گیاه با ترکیبات گیاهی سالم پر شده است و به چندین مزیت سلامتی مرتبط است.

با این وجود ، این بحث وجود دارد که کدام نوع عسل - خام یا معمولی - سالم ترین آنها است.

برخی معتقدند تنوع خام عسل برای سلامتی مطلوب بهتر است ، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند هیچ تفاوتی بین این دو وجود ندارد.

 

منبع : healthline

  • طنین گشت